Băieţel de trei ani, rănit grav la grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţel de trei ani, rănit grav la grădiniţă
Băieţel de trei ani, rănit grav la grădiniţă

Părinţii ameninţă că vor da în judecată personalul responsabil

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, la ora 10,30 la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.1 aflată pe strada Griviţei în Târgu-Jiu. Raul Florescu de trei ani se afla la grădiniţă şi a cerut voie în timpul orelor de program să meargă la toaletă.  Copilul a plecat singur, iar când s-a întors, a alunecat pe hol şi s-a lovit cu capul de perete. Asistenta de la grădiniţă i-a acordat băieţelului primul ajutor după care a fost transportat de urgenţă la spital. Părinţii au fost în stare de şoc când şi-au văzut copilul plin de sânge. „Am venit repede la grădiniţă, m-am speriat tare mult când mi-am văzut copilul în starea asta. Nu se poate aşa ceva, mă întreb oare unde se afla educatoarea în acel moment. Când am ajuns la grădiniţă am văzut femeile de serviciu stăteau la cafea şi ţigară afară“, a spus Anca Florescu, mama copilului.

Tatăl lui Raul acuză întreg  personalul de neglijenţă. „Am să dau în judecată pe cel care se face vinovat. Vreau să fie schimbat tot personalul din grădiniţă. O să-mi iau copilul de acolo şi o să-l înscriu la altă grădiniţă din oraş. Copilul meu are o gaură mare la cap, putea să moară. Nu am făcut copilul ca să-l omor“, a declarat Lucian Florescu, tatăl micuţului.

Educatoarea susţine că a fost un ghinion

Educatoarea copilului, Sina Ionescu,  este angajată de un an în unitatea de învăţământ. „Mă aflam la lecţii şi Raul a cerut la toaletă. Nu puteam să merg cu el şi să las alţi 25 de copii singuri în clasă. Îmi pare rău ce s-a întâmplat, cred că este un ghinion“. 

Directorul instituţiei se afla în birou  în momentul incidentului. „Am văzut copilul alergând pe hol şi a alunecat. Nu cred că avem vreo vină. Se putea întâmpla chiar tatălui. Nu cred că cineva s-a plâns până acum de noi“, a declarat Marioara Roşu.  Băiatul se află în stare bună, medicii l-au trimis astăzi în jurul orelor 12.00 la Secţia Neurologie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite