Băcăuanii şi-au făcut plinul cu produse pentru masa de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizitatorii târgului de alimente de la Sala de Atletism au cumpărat preparate din carne şi brânză

Comercianţii au vândut produsele alimentare la preţ de producător, iar clienţii au făcut economii de peste 20%.

Cu două săptămâni înainte de Paşte, băcăuanii au avut ocazia să-şi facă aprovizionarea pentru masa festivă la preţuri mai bune decât cele oferite de comercianţii din oraş.

Târgul alimentar organizat în acest weekend la Sala de Atletism a adunat mai puţini expozanţi decât fuseseră anunţaţi, însă ofertele lor s-au dovedit de interes pentru cumpărători. Aici băcăuanii au putut găsi de la ciocolată şi până la brânză de burduf sau mezeluri, toate vândute la preţuri de producător, în medie cu 20% mai mici decât cele din oraş.

Rafturile cu mezeluri şi brânzeturi, golite de clienţi

Standurile cele mai aglomerate au fost cele cu preparate din carne de pui şi mezeluri, brânzeturi ecologice şi pălincă. „Am venit la târg cu toate produsele tradiţionale pe care băcăuanii le ştiu deja, dar şi cu multe produse noi care urmează să intre pe piaţă. Preţurile de la târg sunt cu 15% mai mici, lucru care ne-a adus foarte mulţi clienţi”, ne-a declarat Irina Comănescu, directorul unei companii de mezeluri.

Unicul producător de brânzeturi venit la târg s-a bucurat de succes în rândul celor care au trecut pragul expoziţiei cu vânzare. „Produsele sunt ecologice, din lapte de vacă, oaie şi capră. Avem fermă proprie, la Flămânzi, iar animalele noastre au medalii şi cupe obţinute la diverse concursuri”, ne-a spus Eugen Strâmbu, agent de vânzări al unei companii care produce brânzeturi.

Comercianţii au vândut toată marfa

Clienţii au profitat de oferte şi au cumpărat ce au avut nevoie. „M-am aprovizionat cu foarte multe produse lactate, la preţuri mici“, a afirmat Mihai Munteanu, băcăuan. Un alt stand din faţa căruia nu au lipsit muşteriii a fost cel unde s-a vândut pălinca de Zalău. „Vând pălincă naturală, din prune, produsă chiar de mine. Litrul costă 40 de lei, dar cine cunoaşte marfa bună nu se zgârceşte la preţ. Avem şi pentru doamne o licoare specială făcută cu palincă, miere şi propolis. Este o licoare afrodisiacă şi costă 15 lei”, ne-a explicat Vasile Aciu.

De Paşte, încă un târg

Peste o săptămână, Camera de Comerţ va organiza un nouă expoziţie cu vânzare la care sunt aşteptaţi nu doar producători sau distribuitori de produse alimentare, ci şi comercianţi din industria uşoară. Câţiva zeci de expozanţi din mai multe judeţe ale ţării sunt invitaţi la eveniment.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite