Băcăuanii fac "saună" la caziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obţinerea unui cazier sau rezolvarea unei probleme legate de înmatricularea ori radierea unui vehicul a devenit extrem de dificilă pentru băcăuani. Cozile infernale, aerul irespirabil şi ore în

Obţinerea unui cazier sau rezolvarea unei probleme legate de înmatricularea ori radierea unui vehicul a devenit extrem de dificilă pentru băcăuani.
Cozile infernale, aerul irespirabil şi ore în şir de aşteptare creează atmosfera pe care trebuie să o suporte persoanele care se aventurează în sediul comun în care îşi desfăşoară activitatea cu publicul serviciile de Caziere şi Înmatriculări. Cei mai mulţi dintre cei care au nevoie de cazier sau înmatriculare sunt băcăuani care lucrează în Italia sau în Spania şi s-au întors temporar în ţară. Autorităţile ridică din umeri, spunând că nu au, deocamdată, altă soluţie. Potrivit şefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculări Auto, aglomeraţia de la ghişee este cauzată de numărul mare al celor care doresc să obţină cazier, dar şi de cei care se reprogramează la examenul pentru permis auto, după ce au picat. şeful de la Caziere susţine că spre finalul programului la ghişee nu mai sunt cozi şi că aglomeraţia este provocată, în primul rând, de faptul că aproape toţi solicitanţii vin la ghişee în aceeaşi perioadă a zilei. "După ce că-i cald, suntem şi mulţi, niciun aer condiţionat sau un ventilator nu pune nimeni aici. Poţi să mori aici, că nu îi interesează", a spus Vasile Marcu, unul dintre băcăuanii din "sauna" de la Caziere. Spaţiul este o problemă pentru cele două servicii, însă de anul viitor este posibil ca Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări să se mute într-un sediu nou, ceea ce ar face ca şi la Caziere atmosfera să devină respirabilă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite