Băcăuan salvat de la moarte de o groapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O groapă în asfaltul şoselei s-a dovedit a fi salvatoare pentru viaţa unui sinucigaş. Ioan M., 49 de ani, din comuna băcăuană Mărgineni, după ce a consumat o cantitate mai mare de alcool,

O groapă în asfaltul şoselei s-a dovedit a fi salvatoare pentru viaţa unui sinucigaş. Ioan M., 49 de ani, din comuna băcăuană Mărgineni, după ce a consumat o cantitate mai mare de alcool, şi-a pus ştreangul de gât, după o ceartă cu soţia. Bărbatul a fost găsit însă de fiul său atârnând în funie înainte să moară.
A fost transportat în stare de comă la spitalul din Bacău, unde medicii nu au putut să-i facă nimic şi l-au trimis la o clinică din Iaşi. Dar nici aici sinucigaşul nu a putut fi ajutat, părând a-şi fi dat duhul. În drum spre casă însă, acesta şi-a revenit, după ce ambulanţa în care se afla s-a zdruncinat tare la trecerea peste o groapă din asfaltul şoselei. Spre marea surpriză a asistentei medicale şi a două din rudele sale aflate în maşină, bărbatul a început să se mişte, apoi s-a ridicat uitându-se uluit la cei din preajma sa.Sinucigaşul nu mai ştie nici când şi-a pus ştreangul de gât, nici când a fost consultat de medicii din două spitale. Internat la secţia de Psihiatrie a Spitalului din Bacău, Ioan M., conştient că s-a întors din morţi datorită gropilor din asfalt, se minunează de ce a fost în stare la beţie şi spune că "îşi va îndesi drumurile către biserică''. El susţine că nu a avut niciun vis, niciun coşmar şi nu a văzut nici "măcar luminiţe''. S-a ales însă cu o durere la gât şi o afecţiune la urechea stângă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite