Şi-a îngropat concubina şi i-a încasat pensia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii au aprins lumânări în locul unde a fost găsită Elena
Vecinii au aprins lumânări în locul unde a fost găsită Elena

Băcăuanul Gheorghe Preda (56 de ani) este acuzat că şi-a îngropat în spatele casei concubina moartă şi i-a încasat pensia timp de două luni. Bărbatul din comuna băcăuană Bârsăneşti a ascuns tuturor că Elena Stoica (66 de ani), femeia cu care trăia, a murit acum două luni.

La insistenţele vecinilor suspicioşi, poliţiştii l-au luat la rost. Băcăuanul s-a speriat, s-a închis în casă şi a băut sodă caustică. A fost găsit în comă şi transportat la Spitalul Municipal din Oneşti unde se află în continuare în stare critică.

„Ne spunea mereu că este la spital şi că se simte mai bine. Ieri când au venit poliţiştii s-a închis în casă şi a băut sodă caustică", spune Elena Bamboi, o vecină.

Pentru că reuşise să păcălească pe toată lumea că Elena este internată în spital, luna trecută, când concubina sa era deja îngropată, a mers la poarta poştăriţei să-i ceară pensia.

Gheorghe Preda 

Anchetatorii au descoperit cadavrul femeii îngropat într-o cutie de lemn la 20 de metri în spatele casei.

„Am căutat cu poliţia prin toată curtea. Tocmai sus pe deal, în vie, am găsit un mormânt cu o cruce făcută din nişte laţuri. Au început să sape şi au găsit-o băgată în cutia în care ţinea mălaiul. Era îngrămădită, că nu încăpea", ne-a spus Adriana Sava, sora bărbatului.

Anchetatorii nu ştiu dacă femeia a fost ucisă sau a murit din cauze naturale şi apoi îngropată. 

Gheorghe Preda
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite