Bacău: Căsătorii de convenienţă între străini şi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi cetăţeni străini, un egiptean şi o marocancă, au fost descoperiţi de poliţişti în timp ce făceau demersuri pentru a-şi procura documente legale de şedere pe teritoriul ţării noastre prin încheierea unor căsătorii de convenienţă cu cetăţeni români, se aratã intr-un comunicat de presã al Oficiului Român pentru Imigrări.

Ofiţerii Oficiului Român pentru Imigrări (ORI) din cadrul Serviciului pentru Imigrări Bacău, în cooperare cu lucrători ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău i-au depistat, în localitatea Mânăstirea Caşin din judeţul Bacău, pe H.A.W., cetăţean egiptean în vârstă de 28 de ani, şi pe A.H., cetăţeană din Maroc, de 27 de ani, ambii fără drept de şedere în România.

Celor doi străini, românca C.C. din localitatea Balcani, judeţul Bacău le-a făcut cunoştinţă, în vederea încheierii unei căsătorii de convenienţă contra unei sume de bani, cu alţi doi cetăţeni români, D.E. şi D.C. (frate şi soră). Aceştia din urmă le-au oferit străinilor găzduire în locuinţa lor din localitatea Mânăstirea Caşin încă din momentul sosirii în ţară şi au făcut demersurile la Primăria din localitate pentru încheierea căsătoriilor aranjate.

În prezent, cetăţenii străini sunt în custodie publică şi se află la Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică al ORI din Otopeni, urmând a fi îndepărtaţi de pe teritoriul României.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite