Bucureşti: Bacalaureatul întârziat mai bine de două ore, din cauza unei defecţiuni la server

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Bacalaureatul întârziat mai bine de două ore, din cauza unei defecţiuni la server
Bucureşti: Bacalaureatul întârziat mai bine de două ore, din cauza unei defecţiuni la server

Examenul de bacalaureat de astăzi a început cu circa două ore mai târziu, din cauza unor probleme la server, a anunţat Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării. În Capitală au fost întârzieri în toate cele circa 100 de centre de susţinere a examenului.

„Parolele pentru subiectele de miercuri au ajuns cu o întârziere de aproximativ două ore. În aceste condiţii, examenul a început mai târziu. Au fost întârzieri în toate centrele de examen din Capitală“, a declarat, pentru „Adevărul“, Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Întârziere de trei ore, la Colegiul „Sfântul Sava“ din Capitală

Consilierul personal al ministrului Educaţiei, Robert Lorencz, a declarat, pentru „Adevărul“, că în şapte centre de bacalaureat din Bucureşti, Prahova, Iaşi şi Cluj au fost probleme majore legate de server. „Cel mai târziu au ajuns subiectele la Colegiul Sfântul Sava din Capitală, în jurul orei 12.00 “, a explicat oficialul din Ministerul Educaţiei.

De asemenea, tot în Bucureşti au fost probleme şi la Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu“ de pe Calea Rahovei, întrucât în acea zonă a căzut curentul electric, iar subiectele nu au mai putut fi multiplicate la timp.

Întârzieri de peste două ore la Cluj

La Cluj, la proba de astăzi a bacalaureatului au fost întârzieri de peste două ore, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar. Ultima probă a examenului de bacalaureat, cea la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, scrisă sau practică, se va desfăşura mâine, 2 iulie.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite