Olteanu, propus de liberali pentru funcţia de viceguvernator al BNR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olteanu, propus de liberali pentru funcţia de viceguvernator al BNR
Olteanu, propus de liberali pentru funcţia de viceguvernator al BNR

Bogdan Olteanu va fi propus de Partidul Naţional Liberal (PNL) pentru funcţia de viceguvernator al Băncii Naţionale a României (BNR), a declarat astăzi  Eugen Nicolăescu, viceliderul liberalilor din Camera Deputaţilor. Totodată, Napoleon Pop are susţinerea partidului pentru poziţia de membru simplu al Consiliului de Administraţie.

"Noi îl susţinem pe Bogdan Olteanu pentru funcţia de viceguvernator, dar îl susţinem şi pe Napoleon Pop pentru poziţia de membru în Consiliul de Administraţie", a afirmat Nicolăescu.

Deşi se bucură de susţinerea PNL, Napoleon Pop candidează ca independent.

"Acestea sunt propunerile noastre, noi considerăm că ne-am înţeles cu celelate partide, însă forma finală urmează să fie stabilită prin vot", a adăugat reprezentantul liberalilor.

Bogdan Olteanu a fost ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul şi preşedinte al Camerei Deputaţilor în precedenta legislatură şi este în prezent vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, din aprilie 2009.

Anterior, liberalii anunţau că îl susţin pentru acelaşi post pe Daniel Dăianu, dar au vehiculat şi varianta Napoleon Pop.

Candidaţii pentru CA al BNR sunt audiaţi, astăzi, de către cele două comisii de specialitate parlamentare.

Mandatul actualului CA al BNR expiră în 10 octombrie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite