Timişoara: Femeia lovită pe "zebră" de şmecherul cu BMW a fost acuzată că nu suflă în fiolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanca Maria Rădău, de 42 de ani, femeia care şi-a văzut moartea cu ochii când, ieri după-amiază, un Jeep a călcat-o, a mai trăit o experienţă nefastă. Poliţiştii de la Rutieră veniţi să ancheteze cazul au vrut să ştie dacă şi femeia, care a traversat pe zebră, era beată.

CITEŞTE ŞI:

Poliţiştii îşi bat joc de pietoni: femeie obligată să sufle în fiolă după ce un şmecher cu BMW i-a rupt picioarele pe „zebră”

Pieton pus să sufle în fiolă după ce a fost călcat pe zebră de un Jeep şi era pe targă

VIDEO Poliţişti de la Rutieră filmaţi pe ascuns: unul dictează rar, altul scrie încet |  

EXCLUSIV Poliţia o trimite pe băbuţa luată cu asalt de mascaţi să dea în judecată procurorii

EXCLUSIV Povestea băbuţei peste care au dat buzna mascaţii din greşeală


“Nu a crezut că o sa mai trec printr-o asemenea experienţă. Mă durea tot corpul şi poliţiştii mă băteau la cap să suflu în fiolă”, a spus Maria Rădău – victima accidentului.

Femeia spune că a refuzat testul până când nu a sosit la spital şi soţul ei, însă acesta şi-a ieşit din minţi când a auzit de tupeul agenţilor de la rutieră.

“Soţul meu le repeta că eu sunt victima iar dânşii, cei de la rutieră, spuneau că aşa spune legea, că şi victima trebuie testată.

După, văzând că soţul este nervos, agenţii au început să insinueze că încalc legea. Doamne fereşte! Normal că nu doream să încalc legea şi atunci am suflat. Rezultatul a fost 0”, a povestit de pe patul spitalului Maria Rădău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite