BGS susţine că l-a identificat pe angajatul care l-a lovit pe Preda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care, în înregistrarea făcută publică zilele trecute, îl loveşte pe Eugen Preda în timp ce acesta este ţinut de doi poliţişti este angajat al companiei BGS şi s-a pus la dispoziţia organelor de anchetă, anunţă compania de pază.

Reprezentantul BGS, Antoniu Ungureanu, a precizat că poziţia în firmă a angajatului care îl loveşte în piept pe Eugen Preda nu poate fi făcută publică. El a spus însă că zilele următoare compania va reveni cu amănunte.

"Ca urmare a prezentării de catre publicaţia "Gardianul" preluate şi de alte canale media, a imaginilor legate de incidentul referitor la numitul Eugen Preda, în timp ce se afla reţinut de către agenţii S.P.I.R. la Mall Plaza, în data de 21.02.2009, compania BGS Divizia de Securittate a efectuat, conform dispoziţiilor legale în vigoare, în cursul zilei de 27.04.2009, cercetări interne pentru identificarea persoanei implicate, aceasta din urmă punându-se deja la dispoziţia organelor judiciare", arată BGS în comunicat. Potrivit acestei surse, reprezentanţii societăţii au adus la cunostinţa organelor judiciare, marţi, rezultatul cercetarilor interne.

Preda, bătut şi de unul dintre poliţişti?

Eugen Preda, implicat în scandalul de la Mall Plaza din februarie, a declarat astăzi, citat de NewsIn, că unul dintre cei doi poliţişti SPIR care apar pe înregistrarea făcută publică, duminică, de "Gardianul", l-ar fi bătut.

"Situaţia mea este cumva înspre bine, pentru că, după cum a văzut toată lumea, au ieşit înregistrările respective care pot dovedi că eu am fost victima şi nu cum zicea Bogdan Oprea vă eu am atacat mall-ul şi că eu am făcut numai probleme", a afirmat Preda. El a spus că a fost lovit de un poliţist de la SPIR.

"Cel de la SPIR care m-a lovit este cel din stânga (n.r. poliţistul din înregistrarea făcută publică de "Gardianul"), iar cel din dreapta a fost imparţial. Cel din stînga a fost cel care m-a ţinut mai mult şi a executat la comanda lui Bogdan Oprea", a spus sportivul.

"Odată ce Bogdan Oprea spunea "Aduceţi-l aici, puneţi-l culcat", ce poate să reiasă? Că unul dădea comandă şi celălalt executa. Că BGS practic dădea comandă la SPIR, la Poliţia Română. Cum este posibil aşa ceva?"
, a mai declarat el.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite