Târgu-Jiu: Video/Droguri consumate în locuinţa fiului judecătoarei Avramescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Video/Droguri consumate în locuinţa fiului judecătoarei Avramescu
Târgu-Jiu: Video/Droguri consumate în locuinţa fiului judecătoarei Avramescu

Potrivit anchetatorilor, drogurile erau consumate în locuinţa lui Cătălin Avramescu, fiul judecătoarei Aurora Avramescu.  Cătălin Avramescu, Constantin Gherge şi Silviu Mladin sunt cercetaţi de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru consum, deţinere şi trafic de droguri. CITEŞTE ŞI: Braşov: VIDEO Licenţiat în drept, traficant de dro

 În locuinţele percheziţionate au fost descoperite seringi, 20 de comprimate de metadonă, folosite pentru substituirea efectului consumului de heroină şi cantităţi mici de heroină şi cocaină, pregătite pentru consum. Miercuri, toţi cei trei tineri au fost reţinuţi de procurorul de caz pe bază de ordonanţă de reţinere, fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj. Joi dimineaţa, Cătălin Avramescu, fiul judecătoarei Aurora Avramescu, şi Silviu Mladin au fost puşi în stare de libertate, iar cel de-al treilea, Constantin Gherghe, a fost eliberat aseară. La scurt timp a fost sesizat Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj, urmând ca cei trei tineri  să fie introduşi într-un program de consiliere. Poliţiştii antidrog continuă cercetările.


Avramescu, student la drept


Cătălin Avramescu, fiul judecătoarei Aurora Avramescu de la Tribunalul Gorj a fost reţinut din cauza punerii la dispoziţie a locuinţei pentru trafic de droguri de mare risc, respectiv heroină. Acesta este student la Facultatea de Drept „Titu Maiorescu“ din Bucureşti. Judecătoarea Aurora Avramescu şi-a depus cererea de pensionare, pe care Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat-o, fiind eliberată din funcţie în sedinta care a avut loc în  urmă cu trei zile. Soţul acesteia este om de afaceri, cei doi fiind rudă cu Marinel Nedeluţ, fost şef al Gărzii Financiare Gorj până în anul 2004.

Puteţi urmări filmul prinderii tinerilor realizat de DIICOT

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite