Avocatul poliţistului salvator: Năstase şi-a schimbat singur cămaşa şi a vorbit până la sosirea ambulanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul polițistului care s-a aflat cu Adrian Năstase în biblioteca acestuia, în noaptea în care fostul premier a încercat să se sinucidă, a precizat câteva detalii pe care el însuși le-a numit ”interesante” în acest caz, potrivit B1 TV.

Nicolae Trăistaru a precizat că ofițerii Costea și Apostol care au în prezent calitatea de învinuiți, sub acuzația de favorizare a infractorului. Dintre aceștia, doar ofițerul Costea s-a aflat în încăpere cu fostul premier, la momentul producerii incidentului.

Un prim amănunt "interesant" ar fi acela că familia Năstase i-a mulțumit lui Costea pentru că i-a salvat viața lui Adrian Năstase.

Trăistaru a povestit că ofițerul Costea și premierul au stat de vorbă, după care Năstase s-a ridicat și vrut să-și ducă pistolul la cap. În acel moment polițistul a intervenit și a luat pistolul din mâinile lui Năstase, pistolul s-a descărcat, iar polițistul a fost nevoit să-l imobilizeze pe fostul premier.

Toată scena a durat două minute, susține avocatul. De asemenea, Trăistaru a mai precizat că Năstase și-a schimbat singur cămașa și a vorbit până la sosirea ambulanței.

Procurorii îi învinuiesc pe cei doi agenți că nu au executat corect punerea în aplicare a mandatului de arestare.

Medicul fostului premier, Șerban Brădișteanu, a fost acuzat de procurorii DNA pentru favorizarea infractorului și este în prezent urmărit penal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite