Avocatul-ucigaş supărat că soţia nu-i spunea “Noapte bună, iubi”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul braşovean Victor Teodorescu, cel care este acuzat că a plătit un tânăr pentru asasinarea soţiei sale, s-a plâns anchetatorilor, dar şi fostei sale colaboratoare că soţia sa era foarte rece cu el.

De altfel, dintr-un sms trimis fostei sale colaboratoare, mama celui care se presupune că a pus în aplicare planul diabolic al avocatului, reiese că Teodorescu era foarte supărat pe atitudinea soţiei sale.
Într-unul dintre mesaje, Victor Teodorescu şi-a exprimat dezamăgirea cu privire la faptul că, după 12 ore de muncă, soţia lui l-a primit acasă cu reproşuri, în loc să-i spună „noapte bună, iubi, iar ai muncit 12 ore”, spunând despre el că, „sunt cel mai mare fraier că m-am lăsat ţepuit de unii care pe banii mei şi-au rezolvat problemele lor”.
Aceste tensiuni s-au acutizat în ultima parte a anului 2010 şi la începutul anului 2011, în condiţiile în care presiunile asupra lui Victor Teodorescu cu privire la returnarea unor sume de bani au crescut considerabil.

Suspendat din Baroul Mehedinti

Din cauza datoriilor, Victor Teodorescu a fost suspendat şi din Baroul Mehedinţi în octombrie 2010, întrucât nu a mai reuşit să-şi achite taxele obligatorii prevăzute de legislaţie. Mai mult, începând cu luna ianuarie 2011, una dintre persoanele la care avocatul avea datorii a demarat procedura executării silite asupra imobilelor aparţinând familiei Teodorescu.
Astfel, prin acţiunea înregistrată în data de 10 ianuarie 2011 la Judecătoria Braşov, cel căruia avocatul avea să-i dea sume considerabile de bani a solicitat partajarea bunurilor aparţinând soţilor Teodorescu, respectiv un teren în suprafaţă de 716 metri pătraţi şi o vilă construită pe trei nivele, şi a cerut demararea procedurii executării silite.
Totodată, începând cu luna ianuarie 2011, Victor Teodorescu  nu a mai putut să plătească salariile celor două angajate ale firmei sale, persoane cu care colabora de mai mulţi ani, cumulând datorii faţă de acestea în valoare de peste 9.000 de lei.
De asemenea, avocatul nu a mai achitat contribuţiile sociale pentru firmă, situaţie în care cele două angajate ale firmei nu ar fi putut să beneficieze de ajutorul de şomaj şi de asigurarea de sănătate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite