Avocata Budiană, pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Claudia Budiană, a fost condus ieri pe ultimul drum de peste 150 de persoane, din care au făcut parte colegii de la locul de muncă, rude şi interlopi.

Peste 50 de maşini de lux au condus-o pe ultimul drum pe femeia de doar 35 de ani.

Din coloana de autoturisme a cortegiului funerar făceau parte şi persoane cunoscute din lumea interlopă a Craiovei, dar şi personaje- cheie din etnia rromă. Stelică Ionescu, zis şi al lui Dragavei, nu a putut participa la funeralii. A rămas acasă să-şi plângă iubita.

Cortegiul funerar a ajuns, ieri, la Biserica Sfânta Treime din centrul oraşului, la ora 14.30. Sicriul Claudiei Budiană a fost închis, însă colegii au declarat că a fost îmbrăcată în rochide mireasă, aşa cum prevede tradiţia.

Ea nu apucase să facă nuntă. La ora 16.00, cortegiul funerar a intrat pe poarta cimitirului Ungureni din Craiova, acolo unde tânăra magistrată şi-a găsit odihna veşnică. Paznicii nu au permis accesul ziariştilor înăuntru.

Daniela Diaconu (35 de ani), avocata şi prietena Claudiei Budiană, va fi înmormântată astăzi.

Claudia Budiană şi Daniela Diaconu au murit, marţi seara, într-un accident rurier petrecut lângă Piteşti. Tragedia s-a petrecut pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 120, în zona localităţii Bascov. În accident au mai fost răniţi trei copii şi o femeie.






Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite