Averea ministrului Sănătăţii: acţionar majoritar al importatorului Ferrari în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Guvernului, ministrul PSD al Sănătăţii, Ion Bazac, deţine alături de soţia sa Camelia pachetul majoritar de acţiuni la Forza Rossa, firma care importă autoturismele marca Ferrari în România şi la compania Inox Distribution.

Familia Bazac are trei autoturisme de lux (Maserati, Range Rover Sport, Ferrari) şi un ATV Aprilia, conturi de peste 2,8 milioane de lei şi 121.000 de dolari şi bijuterii în valoare de 45.000 de euro.

În ultimul an, ministrul Sănătăţii a mai obţinut venituri din vânzarea acţiunilor pe care le deţinea la Credit Europe Bank, din care a câştigat peste 1,2 milioane de euro şi din vânzarea unui autoturism Mitsubishi, cu aproximativ 45.000 de lei.

Ion Bazac a câştigat 120.510 lei anual din salariul pe care îl obţine ca director la Inox Distribution şi administrator delegat la Inox SA.

Printre proprietăţile pe care le deţin ministrul Bazac şi soţia sa se numără un apartament în Monaco şi două în Bucureşti, un teren de 215.000 metri pătraţi şi o casă de vacanţă în Snagov şi un spaţiu comercial în Capitală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite