Autoturismul unui poliţist, incendiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul proprietate personală al unui agent de la postul de poliţie Cujmir, judeţul Mehedinţi, a fost incendiat în noaptea de marţi spre miercuri. Autorii nu au fost deocamdată

Autoturismul proprietate personală al unui agent de la postul de poliţie Cujmir, judeţul Mehedinţi, a fost incendiat în noaptea de marţi spre miercuri. Autorii nu au fost deocamdată descoperiţi, dar  poliţia are un cerc de suspecţi şi a declanşat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba sau nu de o mână criminală.

La momentul producerii incendiului, agentul de poliţie Cristian Craioveanu se afla la părinţii săi, în Drobeta Turnu Severin. Autoturismul său era parcat în faţa blocului.

În jurul orelor 23.00 un vecin i-a anunţat că maşina lor este în flăcări. Pompierii sosiţi la faţa locului nu au mai reuşit să salveze nimic din maşina agentului de poliţie mehedinţea.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 12.000 de lei.  Acesta nu este singurul caz de acest gen petrecut în municipiu. Cu câteva săptămâni în urmă, maşina comisarului-şef Florin Ciorobea a ars ca o torţă în împrejurări încă neelucidate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite