Autoturism de 10.000 euro furat din Italia, depistat la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturism de 10.000 euro furat din Italia, depistat la frontieră
Autoturism de 10.000 euro furat din Italia, depistat la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit un autovehicul în valoare de aproximativ 43.000 de lei, care figura în baza de date a Interpol ca fiind furat dintr-o ţară a Uniunii Europene.

La Punctul de Trecere a Frontierei Turnu s-a prezentat la intrarea în ţară cetăţeanul român Cristian M. la volanul unui autoturism marca Fiat Punto, înmatriculat în Italia. În urma controlului de frontieră, bărbatul a prezentat certificatul de înmatriculare, certificatul de proprietate al autoturismului, precum şi asigurarea auto, toate eliberate pe numele unui cetăţean italian.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului,  astfel au fost făcute cercetări în baza de date a Interpol precum şi prin Punctul de Contact Oradea. După efectuarea verificărilor de rigoare, oamenii legii au constatat că maşina figura ca fiind furată din data de 15 septembrie 2009 din Italia.


Şoferul a declarat că nu ştia că autovehiculul este furat, deoarece el doar l-a împrumutat de la cetăţeanul italian (proprietarul autovehiculului), cu scopul de a se deplasa în România. Poliţiştii de frontieră arădeni continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu. Tânărul este cercetat penal, fiind acuzat de tăinuire la furt.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite