Se poate evita calvarul de pe Autostrada Soarelui şi DN1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia se aşteaptă, din nou, la creşteri semnificative ale valorilor de trafic, în această după-amiază, pe drumurile de întoarcere dinspre staţiunile montane şi litoral. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, este posibil ca mulţi conducători auto să profite de vremea frumosă şi să-şi amâne plecarea spre Bucureşti până la lăsarea serii.

Rute ocolitoare pentru cei care vin de la munte:

Poliţia se aşteaptă la probleme de fluenţă pe DN1, astfel, din zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, deplasarea se poate face pe următoarea rută: DN71 Sinaia-Târgovişte-Bucureşti;
Dinspre Braşov, pentru a se evita Valea Prehovei, se poate ajunge în Capitală, alegând ruta: DN1A Săcele- Cheia- Vălenii de Munte- Centura de Est a municipiului Ploieşti- DN1 Ploieşti Bucureşti sau pe DN73 Braşov –Piteşti-Autostrada A1 Piteşti-Bucureşti.


Turişii care vin dinspre litoral pot evita A2

Poliţia recomandă o rută alternativă pentru evitarea blocării în trafic, a celor care obişuiesc să circule pe ruta  DN22C-Cernavodă-Medgidia Basarabi, care precede Autostrada Soarelui. Astfel, oferii pot utilize şi traseul: DN2A-Constanţa-Hârşova-Giurgeni-Ţăndărei-Slobozia-Urziceni şi în continuare DN2- Urziceni- Bucureşti.

TIR-urile şi autocamioanele nu au voie pe Drumurile dinspre mare

Astăzi, între orele 06.00 şi 22.00, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone au interdicţie de circulaţie pe tot traseul Autostrăzii A2, DN 22C   (Cernavodă-Basarabi) şi DN 3 ( Basarabi-Constanţa). Le recomandăm conducătorilor de autovehicule grele să circule pe ruta DN2-Bucureşti-Urziceni-DN2A-Slobozia-Hârşova-Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite