Automobil Expo 2006, la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii de târguri nu mai prididesc cu diversificarea ofertei pentru vizitatori. Automobilele nu lipsesc din meniu, iar la Oradea, nici ideile de expunere.Aproape 50 de firme reprezentând

Organizatorii de târguri nu mai prididesc cu diversificarea ofertei pentru vizitatori. Automobilele nu lipsesc din meniu, iar la Oradea, nici ideile de expunere.
Aproape 50 de firme reprezentând mărci de autoturisme de renume vor expune, începând de astăzi, timp de 4 zile, în spaţiul unui centru comercial din Oradea, de pe centura Deva-Băile Felix-Cluj, câteva sute de exponate, la ediţia a 9-a a Automobil Expo 2006, în organizarea Expo Varadinum.

Inaugurare cu surprize
La inaugurarea de astăzi, programată la ora 11,30, fără discursuri oficiale, va fi prezentată maşina de curse a campionului naţional Dan Luncan, un Renault Megane, lider anul trecut în campionatul naţional de raliu, grupa H2. Printre evenimentele organizate pentru vizitatorii puternici, un concurs de tractare a autoturismelor. În cea de-a doua zi, copiii vizitatorilor sunt invitaţi la o competiţie pe biciclete, până la Bdul Dacia, şi la un concurs de desene pe asfalt. Ziua a 3-a sunt aşteptaţi la expoziţie şi nişte paraşutişti, direct de la spectacolul aviatic, cu aterizare la punct fix. Va mai fi organizată şi o competiţie a celor mai înfrumuseţate autoturisme. Sâmbătă, în ultima zi a manifestării, vor fi demonstraţii de karting şi cu prezentarea piloţilor locali ai campionatului de automobilism. Manifestarea se va încheia după ce va fi extras câştigătorul unei tombole a vizitatorilor, premiul cel mare fiind o motoretă. Programul zilnic de vizitare este 11-20, cu excepţia zilei de închidere, cu două ore mai restrâns. Ovidiu Bunta, directorul adjunct al Expo Varadinum, spune că manifestarea se înscrie în cele trei evenimente majore din acest sezon, alături de salonul internaţional de construcţii, în martie, şi o expoziţie de bunuri de larg consum, în octombrie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite