Autocar cu 27 de studenţi, răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

27 de studenţi polonezi au fost victimele unui accident rutier în noaptea de joi spre vineri, în localitatea arădeană Bârzava. Ei vor fi transportaţi acasă cu ambulanţe speciale puse la

27 de studenţi polonezi au fost victimele unui accident rutier în noaptea de joi spre vineri, în localitatea arădeană Bârzava. Ei vor fi transportaţi acasă cu ambulanţe speciale puse la dispoziţie de Ambasada Poloniei. Directorul Spitalului Judeţean Arad, Mirandolina Prişcă, a declarat că 20 dintre cei 27 de răniţi au plecat acasă ieri, iar restul vor fi externaţi în câteva zile.

"Majoritatea sunt cu traumatisme uşoare. Există doar un pacient care nu va părăsi spitalul cel puţin o săptămână, pentru că a suferit o intervenţie chirurgicală", a declarat Mirandolina Prişcă.

Studenţii au ajuns la spital după ce autocarul cu care călătoreau s-a răsturnat într-un şanţ. Ei se întorceau acasă din localitatea Albena - Bulgaria unde au participat la o şcoală de vară. Majoritatea dintre ei dormeau în timpul producerii impactului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite