Autobuze private pentru reşiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul vrea să reintroducă autobuze private pe unele trasee

Modernizarea transportului, obiectiv prioritar în programul Consiliului local pentru anul 2009, nu se va mai putea realiza.

Mijloacele de transport în comun sunt un motiv mai vechi de nemulţumire pentru reşiţeni. Autobuzele vechi au geamurile îngheţate iarna, iar vara se transformă în cuptoare. Cu o „tehnologie” demnă de secolul trecut, acestea sunt adevărate piese de muzeu. În plus, tramvaiele au început şi ele să dea semne de oboseală. Se opresc tot mai des pe linii, iar călătorii sunt nevoiţi să stea prin staţii, aşteptând un alt mijloc de transport. Şi şoferii sunt nemulţumiţi.
„Liniile şi şanţurile de lângă linii afectează cauciucurile, tramvaiele merg pe mijloc, iar călătorii dau buluc în şosea înainte ca tramvaiul să oprească, o adevărată pacoste”, a spus Andrei Zărie, conducător auto.

Vor reapărea autobuzele private
Criza economică strică planurile administraţiei locale de a moderniza trasnportul public, conform primarului Mihai Stepanescu. „Nu avem bani şi condiţiile de creditare nu ne sunt favorabile. Voi propune să concesionăm din nou câteva trasee unor privaţi”, a spus Mihai Stepanescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite