Ploieşt: Mandat de arestare pentru Austrianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşt: Mandat de arestare pentru Austrianu
Ploieşt: Mandat de arestare pentru Austrianu

Cunoscutul interlop ploieştean este cercetat pentru înşelăciune şi şantaj, după ce, pentru a-şi ridica o nouă casă, a luat materiale de construcţie şi a refuzat să plătească.

Zamfir Sandu (41 ani), personaj cunoscut în lumea interlopă ploieşteană sub numele de Austrianu, a primit, în această după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, de la magistraţii Tribunalului Prahova, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a cinci infracţiuni comise în perioada 18 iunie – 2 iulie.

Iniţial, în cursul zilei de sâmbătă, o instanţă din cadrul Judecătoriei Ploieşti a respins cererea procurorilor de privare de libertate, dispunând măsura obligativităţii de a nu părăsi localitatea. La recursul de astăzi, pronunţat la orele 15.00, oamenii legii au avut câştig de cauză, dar Austrianu a părăsit incinta Tribunalului Prahova, clădire în care se află şi Judecătoria Ploieşti, înainte de pronunţarea instanţei. El urma să fie dat în Urmărire Generală dacă nu era de găsit de către poliţişti în următoarele ore.

Vom reveni pe marginea acestui subiect cu detalii despre acţiunile pe care le vor desfăşura oamenii legii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite