Austeritate în administraţia centrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul pregăteşte unele măsuri pe termen scurt, mediu şi lung de reducere a cheltuielilor la nivelul administraţiei centrale. Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, cursele

Guvernul pregăteşte unele măsuri pe termen scurt, mediu şi lung de reducere a cheltuielilor la nivelul administraţiei centrale.

Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, cursele aeriene de tip business class pentru demnitari vor fi limitate doar la destinaţiile din afara Europei. Nu vor mai fi posibile nici călătorii în ţările calde pentru cursuri de perfecţionare.

Guvernul vrea să interzică participarea funcţio­narilor la astfel de activităţi în afara localităţii. O altă  măsură prevede că primele de Sărbători vor fi date numai funcţionarilor merituoşi.

Guvernul va reduce şi din sporurile salariale, iar procedurile de destituire a angajaţilor leneşi sau incompetenţi vor fi simplificate.
Una dintre măsuri îi afectează pe directori,contabili şi alţi funcţionari, care nu vor mai avea la dispoziţie maşini sau şoferi.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite