Audieri DNA la Radisson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 20 de păgubiţi Radisson s-au prezentat, ieri, la sediul Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA) Timişoara, pentru audieri. În final numai patru persoane au ajuns să discute cu unul

Aproape 20 de păgubiţi Radisson s-au prezentat, ieri, la sediul Departamentului Naţional Anticorupţie (DNA) Timişoara, pentru audieri. În final numai patru persoane au ajuns să discute cu unul din poliţiştii care lucrează la dosar. „Nu am ştiut că sunt 20 de persoane jos”, a declarat Vasile Vlad Speriusi, şeful DNA Timişoara. Acesta a mai spus că oamenii nu au fost audiaţi pentru că nu au solicitat, fiecare în parte, să intre la DNA.

Programări în cabinetele procurorilor

„Îi aşteptăm mâine (astăzi n.r.), începând de la ora 8, pe toţi păgubiţii Radisson. Fiecare să aibă la el toate documentele pe care le deţine. Cei care nu au depus plângeri pot să depună, iar cei care au depus plângeri la Poliţie pot verifica dacă sunt în dosarul nostru”, a spus Speriusi. Păgubiţii Radisson vor înfiinţa o asociaţie pentru a da statul în judecată dacă ancheta este tergiversată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite