Au „răsărit” peşti şi prostituate pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcările Autostrăzii A2 au fost împânzite de tinere care practică prostituţia. Câteva dintre ele au atras atenţia poliţiei după ce au fost văzute alergând pe autostradă dintr-o parcare în alta. Nu aveau nicio frică şi săreau peste despărţitoarele de sens, fără să le atingă.

Pentru că riscul de a fi implicate în accidente era foarte mare, poliţiştii Secţiei Autostrăzi împreună cu Inspectoratul de la Călăraşi au demarat o acţiune pe A2, între localităţile Fundulea şi Drajna. Astfel, noaptea trecută, au descins în parcările de la kilometrii 67 şi 88.

Nu mică le-a fost surpriza, când şase tinere, cu vârste cuprinse între 16 şi 33 de ani, au fost prinse chiar când, contra-cost, îşi ofereau „serviciile sexuale” unor şoferi de tir. Acestea erau însoţite de şapte bărbaţi -peştii lor, care le păzeau "din umbră", ascunşi pe după camioane, gata-gata să găsească un nou client.

Când au văzut poliţia, toţi au fugit prin culturile agricole de lângă autostradă. Au fost prinşi repede de poliţie şi au fost duşi la audieri cu dubele.


Fetele au avut ce face cu banii pe care tocmai îi produseseră, pentru că toate şase au avut de plătit 8.250 de lei. Toate cele 13 persoane sunt cercetate pentru prostituţie, proxenetism şi trafic de persoane, urmând ca în perioada imediat următoare să se ia o decizie în acest caz. Poliţia mai face cercetări şi pentru a stabili întreaga activitate infracţională a grupului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite