Au dispărut cu 300.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infractorii care au golit ATM-ul sunt încă în libertate, iar oamenii legii nu au indicii noi

Pe data de 10 octombrie, reprezentanţii băncii Unicredit Ţiriac au alimentat automatul cu trei miliarde de lei vechi. Oamenii care lucrează în zonă cred că jaful a fost dat de hoţi profesionişti, atâta timp cât ei nu au observat nimic suspect.

„Noi am aflat de la poliţişti că bancomatul a fost spart între orele 16.00 şi 17.00. Nu am văzut nimic dubios. Cred că ei au filat zona mult timp, după care au acţionat. Nu îmi vine să cred că jaful s-a întâmplat ziua în amiaza mare. Eu cred că nu au fost mascaţi pentru că altfel atrăgeau atenţia. Au spart lacătele la uşă, iar înăuntru şi-au pus cagule pe faţă. Eu cred că hoţii au fugit din ţară. Nu va mai reuşi nimeni să pună mâna pe ei“,a povestit Ionel Slotea.

Imaginile video au fost trimise la Bucureşti

Hoţii care au spart bancomatul din centrul oraşului nu au fost încă identificaţi.

Au existat zvonuri că este vorba de patru bărbaţi tineri, însă deocamdată cercul suspecţilor este mult mai mare. „Până nu vom vedea imaginile, nu putem spune nimic. Autorii jafului sunt încă în libertate, însă noi sperăm că vor fi prinşi cât mai repede“, a spus Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj. 

Bancomatul care a fost prădat este scos din funcţiune în acest moment. Paznicul spitalului Filantropia a anunţat jaful la poliţie după câteva ore de la producerea incidentului. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu a văzut nimic suspect în zonă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite