Atac de tip interlop la soţia primarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Iacob-Ridzi, soţia actualului edil PD-L, susţine că bodyguardul lui Alin Simota, candidatul PNL la Primăria Petroşani, a agresat-o cu o zi înainte de alegeri Incidentul a avut loc

Monica Iacob-Ridzi, soţia actualului edil PD-L, susţine că bodyguardul lui Alin Simota, candidatul PNL la Primăria Petroşani, a agresat-o cu o zi înainte de alegeri

Incidentul a avut loc în cartierul Aeroport iar poliţia a demarat cercetările. Controversatul om de afaceri Simota neagă orice implicare.

Monica Ridzi, fost deputat de Hunedoara şi actual europarlamentar din partea PD-L, a surprins sâmbătă doi indivizi care împărţeau ziare electorale împotriva actualului edil al Petroşaniului. Ea spune că în momentul când a reclamat incidentul la poliţie unul dintre bărbaţi ar fi încercat să o bată.

"Sunt şocată! Ziua, în amiaza mare, am fost ameninţată de acest tânăr care a încercat să mă bată. N-am făcut altceva decât să anunţ poliţia că se distribuie ilegal materiale electorale, în afara perioadei de campanie electorală", a afirmat europarlamentarul. Ridzi susţine că l-a identificat pe cel care a încercat să o agreseze, bărbatul fiind bodyguardul lui Alin Simota, unul dintre candidaţii la funcţia de primar al municipiului Petroşani.

În replică la acuzaţiile europarlamentarului, Simota susţine că este străin de incident şi că nu are bodyguarzi. "Acest lucru este deja o legendă. Eu nu am bodyguard în primul rând. Nu ştiu despre ce este vorba, dar pot să vă spun că există lege şi o sfătuiesc pe doamna Ridzi să depună plângere penală pentru ca vinovaţii să fie traşi la răspundere. Dacă dânsa îi numeşte momârlani, lăcătuşi, mineri sau bodyguarzi, o rog să se adreseze poliţiei pentru că eu nu am legătură cu incidentul", afirmă Simota.

Agresorul a fugit

Poliţia Municipiului Petroşani a întocmit un dosar de cercetare penală, iar unul dintre cei doi tineri a fost legitimat, dar cel acuzat de agresiune a reuşit să fugă. "Este deschis dosar de cercetare penală, iar ancheta este în curs.

La finalizarea ei vom da publicităţii toate amănuntele", declară comisarul-şef Nicolae Florin, şeful Poliţiei Petroşani. În zona unde a avut loc incidentul se află şi o terasă a unui bar, iar mai mulţi localnici au asistat la scandal. Oamenii se tem însă să vorbească şi susţin că erau prea departe de locul faptei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite