Atac sângeros la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost atacaţi, sâmbătă după-amiază, într-un cartier din Galaţi, de circa zece indivizi, care au tras mai multe focuri de armă în aer şi i-au înjunghiat pe cei doi.

21.00 Barbatul înjunghiat în picior a suferit o intervenţie chirurgicală

19:21
Bărbatul mai în vărstă a suferit o leziune la gamba stângă iar tânărul a fost lovit în zona feţei şi a picioarelor

19:16
Atacatorii au folosit pistoale cu gaze lacrimogene. Dovada care atestă faptul că atacul s-a produs din cauza unei confuzii vine din parte martorilor care spun că victimele au fost întrebate înainte de declanşarea atacului "Care dintre voi este Cristi?". Cum niciunul nu a răspuns afirmativ, atacatorii au trecut la fapte. Se pare că acest "Cristi" ar fi un vecin al celor doi care se află acum la secţia de poliţie, unde este interogat.

19:08
Autorităţile i-au identificat pe trei dintre atacatori. Aceştia sunt căutaţi acum de poliţie.

Potrivit ultimelor informaţii, tatăl avea în jur de 40 de ani iar fiul aproximativ 20. Atacul a avut loc în jurul orei 17.00. Atunci când au ajuns în zonă, atacatorii erau înarmaţi cu bâte, pistoale şi cuţite, au povestit martorii.

Atacul a avut loc în cartierul Micro 18 din Galaţi, informează NewsIn. Cei doi schimbau roata maşinii, în faţa unui bloc. La un moment dat, dintr-un gang a ieşit un grup numeros, format din aproximativ zece persoane înarmate cu cuţite şi cu un pistol cu gloanţe oarbe, grup care i-a atacat pe cei doi. Tatăl a fost înjunghiat în picior, iar fiul a fost înjunghiat în zona capului.

"Bărbatul mai în vârstă a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalul Judeţean cu o maşină particulară. Al doilea a fost preluat, însă, de un echipaj SMURD şi transportat la spital", a declarat, sâmbătă, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

În urma atacului, pe asfalt au rămas o pată mare de sânge şi mai multe gloanţe oarbe. Echipaje de Poliţie se află la locul incidentului la ora difuzării acestei ştiri, dar şi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", pentru a le lua declaraţi victimelor şi, totodată, pentru a le păzi.

Martorii spun că autorii atacului ar fi vrut să se răzbune, dar au greşit ţinta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite