Aşteaptă să fie prins hoţul care a prădat-o în casa de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşteaptă să fie prins hoţul care a prădat-o în casa de schimb valutar
Aşteaptă să fie prins hoţul care a prădat-o în casa de schimb valutar

Violeta Pătraşcu, o notăriţă stagiară, o acuză de complicitate pe casiera de serviciu

Citeşte şi:



Violeta Pătraşcu, de 40 de ani, din Craiova, susţine că i s-au furat 36.000 de lei în data de 25 august, la o casă de schimb valutar din cartierul 1 Mai, lângă magazinul Sara. Femeia, de profesie notar public stagiar, susţine că acţiunea hoţului a fost premeditată, iar casiera ar fi fost complice la furt. Violeta Pătraşcu spune că imaginile surprinse de camerele de luat vederi arată un comportament neadecvat al angajatei casei de schimb valutar. „Am pus banii pe tejghea, iar casiera s-a dus la seif, a scos banii de acolo, i-a numărat cu spatele, după care m-a invitat în încăperea unde se afla. Am intrat, a închis uşa şi a stat cu spatele la clienţi. În acel moment, un bărbat a intrat în casa de schimb valutar şi a întrebat dacă schimbă monezi. S-a uitat în stânga, în dreapta, a observat că nu îl vede nimeni şi a fugit cu banii mei“, a declarat femeia.

Hoţul, de negăsit

Victima mai spune că a pus cap la cap toate indiciile şi este surprinsă că lucrătoarea casei de schimb nu a sunat la 112 şi nici nu a apăsat butonul de panică. „În primul rând, casiera era foarte liniştită, mi-a dat mie voie să ies prima din încăpere. Mi-a zis pe un ton calm că hoţul va fi prins, în baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi. Mie mi-a venit rău, iar ea a continuat să facă plăţi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am discutat cu patronul şi i-am spus că banii erau de fapt ai şefului meu. L-am întrebat dacă poate să îmi restituie eşalonat suma de bani furată în casa de schimb valutar, însă mi-a răspuns că nu îmi va da înapoi nimic. L-am dat în judecată pentru a-mi recupera prejudiciul“, a mai spus Violeta Pătraşcu.
Poliţiştii au un cerc de suspecţi pe baza imaginilor video. „A fost un furt din neglijenţă şi căutăm persoana vinovată“, a declarat astăzi Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
Contactat telefonic, patronul casei de schimb valutar a fost deranjat de faptul că se va face un material cu privire la furtul celor 36.000 de lei, în data de 25 august 2009. Bărbatul nu a spus decât un singur lucru: „De ce vreţi să faceţi un articol pe tema asta? Nu înţeleg“, după care a închis.
Violeta Pătraşcu a mai povestit că a fost nevoită să se împrumute la rude pentru a-i restitui şefului ei suma de bani furată în casa de schimb valutar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite