Astă-seară, bal mascat la Opera din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Operei din Timişoara, maestrul Corneliu Murgu, a invitat publicului meloman din orasul de pe Bega, la un bal mascat, organizat de lăcaşul de cultură în această seară, după

Directorul Operei din Timişoara, maestrul Corneliu Murgu, a invitat publicului meloman din orasul de pe Bega, la un bal mascat, organizat de lăcaşul de cultură în această seară, după vizionarea spectacolului liric cu acelaşi nume de Giuseppe Verdi.
Spectatorii au fost poftiţi să vină la Balul Operei gata mascaţi, iar celor care nu au costume de acasă, li se vor închiria la preţul de 23-30 de lei sau şi le pot cumpăra cu 100 până la 200 de lei. Amfitrionii le-au pregătit invitaţilor aperitive şi alte delicatese în stil vienez, dar şi surprize. Deşi nu mai au farmecul de altădată, tradiţia seratelor organizate în Timişoara a fost reluată după 90, majoritatea fiind organizate în scopuri caritabile. Balul Operei se alătură Balurilor Speranţei, Sânzienelor şi Învăţătorilor, fiind singurul care poartă o emblemă de elită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite