Asiguraţii, puşi de medici să plătească taxe ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) au început să verifice mai multe cabinete medicale din Iaşi deoarece mai mulţi medici din Iaşi au fost reclamaţi că au afişat taxe

Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) au început să verifice mai multe cabinete medicale din Iaşi deoarece mai mulţi medici din Iaşi au fost reclamaţi că au afişat taxe ilegale pentru servicii gratuite. Astfel, asiguraţii care nimeresc la astfel de cabinete sunt obligaţi să scoată bani pentru adeverinţe medicale, formulare pentru analize sau chiar pentru servicii de lux. Cadrele medicale care practică aceste activităţi ilegale riscă rezilierea contractului cu CAS.

Controale şi la stomatologi

Pe lîngă medicii de familie, în vizorul celor de la CAS se află şi alţi 115 medici de familie şi 90 de stomatologi care nu au semnat certificatele anuale cu Colegiul Medicilor din România (CMR). "Cadrele medicale care nu au semnat aceste documente şi care nu vor intra în legalitate până la sfârşitul acestei luni riscă anularea finaţărilor pentru septembrie", a declarat Cristian Lăpuşneanu, director CAS Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite