Asalt românesc la graniţele cu Occidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile de la frontierele de vest ale României îi avertizează pe cei care vor călători în acest weekend că traficul va fi aglomerat la graniţele cu Ungaria, din cauza românilor

Autorităţile de la frontierele de vest ale României îi avertizează pe cei care vor călători în acest weekend că traficul va fi aglomerat la graniţele cu Ungaria, din cauza românilor care se întorc la serviciu, în străinătate.

Poliţiştii de frontieră spun că şoselele vor fi blocate în acest weekend din cauză că românii pleacă în valuri înapoi în ţările în care lucrează. Cea mai aglomerată frontieră va fi la Nădlac, unde, vineri, timpii de aşteptare la intrarea în Ungaria au ajuns la două ore.

Poliţiştii maghiari din judeţul Csongrad recomandă utilizarea punctului de frontieră Cenad. De vineri, la Nădlac, s-au deschis cinci artere de control, pe sensul de ieşire din ţară la autoturisme.

"În ultimele două zile, s-au înregistrat 53.687 treceri persoane la toate ieşirile din ţară şi 14.721 treceri, la intrare" a spus Mihaela Leş, purtător de cuvânt Poliţia de Frontieră Arad.

Traficul prin frontiera Borş, din Bihor, a crescut deja cu 40% în ultimele zile, iar maşinile circulă pe şapte benzi. "Preconizăm că abia luni sau marţi va scădea traficul", a precizat ofiţerul de presă Mircea Chiorean.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite