Incendiul de la Armenească, produs de un scurtcircuit la un panou publicitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cauza incendiului de la Millenium Business Center ar putea fi un scurtcircuit la unul dintre panourile publicitare montate pe exteriorul clădirii, produs din cauza ploii de vineri seară, anunţă Poliţia Capitalei.

Mai citeşte şi:

adevarul.es - Incendiu la standurile de la Expo Zaragoza

Incendiu devastator în centrul Capitalei, sediul Alpha Bank de lângă Biserica Armenească a luat foc


"Pompierii au stabilit ca sursă probabilă de aprindere un scurtcircuit la unul dintre panourile publicitare ancorate pe exteriorul clădirii în cauză, motivul producerii incendiului fiind ploaia"
, se arată în comunicatul Poliţiei.

Pentru stingerea incendiului de lângă Biserica Armenească au intervenit 33 de maşini ale pompierilor şi 3 ambulanţe S.M.U.R.D, potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Conform comunicatului de presă, estimarea prejudiciului va fi făcută ulterior, având în vedere dimensiunile clădirii şi amploarea incendiului.

Incendiul din noaptea de vineri spre sâmbătă, de la clădirea Millenium Business Center, nu a făcut nicio victimă se precizează în comunicat.

O comisie de evaluare formată din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Stat în Construcţii, ai procuraturii şi poliţiei incearcă, sâmbătă, să identifice care a fost sursa incendiului de la clădirea Millenium Business Center şi să evalueze pagubele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Anca Onofrei, comisia se află în clădire, unde este interzis accesul altor persoane, şi încearcă să identifice cauza incendiului.

Reprezentanţii Bisericii Armeneşti au declarat, sâmbătă, pentru NewsIn, că o parte din acoperişul casei paarohiale a ars, însă nu s-au produs pagube în interiorul clădirii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite