Arestări în lumea interlopă arădeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de persoane au fost audiate de anchetatorii DIICOT, biroul din Arad

Procurorii şi poliţiştii au descins, aseară, în mai multe locuri din Arad şi Horia pentru a-i reţine pe interlopi.

Mai mulţi indivizi despre care se presupune că fac parte din lumea interlopă arădeană au fost reţinuţi aseară, în jurul orei 21.00, pentru audieri de procurorii DIICOT. Investigaţiile şi audierile s-au prelungit pe tot parcursul nopţii şi al zilei de astăzi. Este vorba de persoane despre care se bănuieşte că fac parte din grupul de agresori care l-au înjunghiat pe Florin Moldovan în urmă cu trei săptămâni, pe strada Roşiori.

Încăierare între clanuri
Este vorba despre o încăierare între clanuri de presupuşi interlopi care îşi disputau supremaţia, printre altele şi asupra jocului „Alba-neagra”. Moldovan susţine că ar fi fost atacat de un grup format din aproape 20 de indivizi care l-au lovit după ce l-au aşşteptat să iasă din  scara blocului. Mascaţii au descins, la mai multe locuinţe ale suspecţilor din Arad şi Horia, de unde au ridicat probe care s-ar putea dovedi utile în încercarea de a obţine condamnarea lor.
În primă fază au fost reţinute 14 persoane. Acestora li s-au mai adăugat alte opt, reţinute în cursul nopţii. Angajaţii DIICOT nu au oferit niciun fel de informaţii presei, şeful acestora, procurorul Dan Ilarie, refuzând să răspundă la telefon. Aceeaşi tăcere vine şi din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Pe parcursul audierilor, procurorii DIICOT au fost protejaţi, în clădirea Parchetului, de trupele Detaşamentului de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă şi cele ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Printre cei aduşi pentru audieri se află şi persoane din lumea interlopă a judeţelor vecine. Din informaţiile care circulă deja în tot oraşul reiese că ar fi vorba de indivizi din Timişoara şi Oradea. Persoanele reţinute vor fi prezentate instanţei pentru mandate de arestare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite