Arest preventiv pentru maneliştii cuţitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitică şi Vlad Agapie, tatăl şi fiul care au înjughiat doi vecini în timpul unei petreceri, au ajuns în arest preventiv. Poliţiştii criminalişti i-au adus pe cei doi în faţa

Mitică şi Vlad Agapie, tatăl şi fiul care au înjughiat doi vecini în timpul unei petreceri, au ajuns în arest preventiv.

Poliţiştii criminalişti i-au adus pe cei doi în faţa procurorilor, care vor confrunta declaraţiile lor cu cele ale martorilor. Surse din interiorul Poliţiei susţin că anchetatorii au dificultăţi în a stabili care din cei doi i-au dat lovitura fatală lui Ionel Duma (38 de ani), decedat în urma încăierării.

Medicii legişti au stabilit că bărbatul ucis prezenta o plagă înjunghiată în zona inimii, dar şi fracturi craniene grave provocate de lovituri puternice care ar putea fi încadrate la lovituri cauzatoare de moarte.

Ancheta poliţiştilor este îngreunată şi de faptul că, deşi la petrecerea unde a izbucnit scandalul erau multe persoane, majoritatea s-au speriat şi au fugit să cheme jandarmii.

Amprentele ar putea dezvălui criminalul

Singura posibilitate a criminaliştilor de a afla adevăratul vinovat este prelevarea ampretentelor de pe cuţitul cu care a fost omorât Ionel Duma.

Analiza amprenteloreste în curs de derulare. Nu avem încă rezultatul acesteia”, ne-a declarat comisarul şef Ionel Mirica, inspector şef adjunct al IPJ Bacău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite