Arca lui Noe caută actori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Teatru Arca lui Noe se va afla, toată săptămâna, la Cluj unde organizează o recrutare şi, apoi, o selecţie a tinerelor talente. Evenimentul este sprijinit de

Compania Naţională de Teatru Arca lui Noe se va afla, toată săptămâna, la Cluj unde organizează o recrutare şi, apoi, o selecţie a tinerelor talente. Evenimentul este sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean al Elevilor din Cluj.

Cei interesaţi să joace într-o trupă tânără se pot prezenta zilnic, până vineri, între orele 10 şi 18, în cortul special amenajat în Piaţa Muzeului. Acolo ei vor completa un formular şi, în 15 şi 16 noiembrie, o parte dintre ei vor fi chemaţi la castingul organizat la Colegiul Naţional George Coşbuc.

Proiectul Arca lui Noe se doreşte o alternativă la stagiunile de teatru din oraşele mari ale ţării şi, totodată, un instrument de promovare a teatrului.

Trupa a fost înfiinţată la Bucureşti, în anul 2006 şi, până acum, a adus interpreţi pe scene renumite ale ţării. Printre ele, Teatrul Naţional, Sala Palatului, Teatrul de Comedie şi Teatrul Ion Creangă din Bucureşti. Compania are, acum, în plan extinderea şi în alte oraşe. Primul „luat la ochi” este Clujul unde organizatorii aşteaptă peste 200 de tineri elevi sau studenţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite