Arbitru amenințat cu pistolul la un meci de baschet din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un arbitru a fost ameninințat că va fi împușcat, în timpul unui meci de baschet care se desfășura în sala de sport a Școlii 309 din Capitală.

Unul dintre părinții ce se aflau la meci, nemulțumit de prestația arbitrului, l-a amenințat pe acesta cu un pistol.

Potrivit preşedintelui Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, incidentul a avut loc în cadrul "Turneului Semifinal U 17", desfăşurat în Bucureşti.

"Jucau echipele Magic Champions cu Aurel Vlaicu la 309, o sală de şcoală generală. Incidentul nu ştiu dacă se confirmă pentru că arbitrii noştri nu au depus plângere penală. Au fost ameninţaţi că vor fi împuşcaţi. Dacă s-a scos sau nu arma, părerile sunt împărţite şi declaraţiile diferite", a declarat Carmen Tocală, la România TV.

Întrebată cum a ajuns cineva cu un pistol în şcoală, Tocală a răspuns: "Probabil că este vorba de un părinte al unui copil de la Vlaicu. A intrat în colţul terenului unde a ameninţat că împuşcă arbitrul, probabil nemulţumit de arbitraj sau de rezultat. Cert este că meciul nu s-a terminat. Este inadmisil, inacceptabil, este departe de a înţelege o astfel de situaţie."

Ea a adăugat că, în sală, pe lângă jucători, erau şi suporteri şi copii "de la alte categorii de vârstă".

"Nu se poate întâmpla aşa ceva la meciurile dintr-o şcoală. Într-o şcoală, nu intră părintele cu pistolul. (...) Există paza şcolii respective, dar în sală nu se face control, percheziţii la acest nivel", a conchis Tocală.

Meciul care se desfăşura la Şcoala 309 din Capitală a fost întrerupt. Părinţii şi-au exprimat nemulţumiri cu privire la arbitraj pe parcursul întregului meci.

Persoana ameninţată a sunat la 112, aşa că poliţia face acum verificări pentru a stabili dacă agresorul chiar a avut un pistol asupra lui.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite