„Aranjamentele“ lui Corneliu Stan la Electrica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director general al Electrica, Corneliu Stan, implicat într-un scandal sexual pentru care a plătit 910.000 de euro, este acuzat că l-ar fi favorizat pe Tonea Chiriac-şantajistul său în afaceri cu societatea energetică.

Petru Chiş, fostul administrator al Anpero, denunţătorul deputatului Virgil Pop, fost consilier local în Cluj - trimis în judecată pe motiv că ar fi luat şpagă 80.000 de euro pentru a „aranja" diverse contracte cu Electrica SA - a susţinut la DNA că i-a remis, în două rânduri, bani fostului director general al societăţii energetice, Corneliu Stan.

Chiş a arătat procurorilor că îl cunoaşte pe Stan de pe vremea când era director general la Electrica, iar firma pe care o administra a executat mai multe lucrări pentru societatea de furnizare a curentului electric. În schimb, Chiriac i-ar fi promis că va fi inclus pe lista de parteneri ai Electrica.

„Domnul Corneliu Stan mi-a dat de înţeles că urmează să primesc lucrări şi că, deocamdată, să ţin acolo marfa de la Toni (Tonea Chiriac -.r.)", a mai declarat Petru Chiş. „Menţionez că de două ori am fost trimis, de Toni, pentru a lăsa în biroul lui Stan sume de bani, câte 30.000 de euro de fiecare dată, fără a-mi spune pentru ce erau acei bani", îşi încheie declaraţia Petru Chiş. Contactat de reporterii „Adevărul", Corneliu Stan a negat că ar fi primit vreun ban, dar şi că ar fi intervenit vreodată pentru atribuirea unor contracte în favoarea firmei lui Chiriac.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite