Lăsată gaj pentru o datorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta a ajuns la spital desfigurată
Adolescenta a ajuns la spital desfigurată

O tânără a fost abandonată de amicul ei în „grija“ unui bărbat căruia el trebuia să-i înapoieze bani. Agresorul a încercat s-o violeze pe adolescenta de 17 ani, dar nu a reuşit, aşa că a snopit-o în bătaie.

O seară care a început alături de prieteni, într-un bar de cartier familiar, s-a încheiat aproape fatal pentru o tânără de 17 ani. Elevă în clasa a XI-a, adolescenta a plecat din local ca să-şi însoţească un amic, care a rugat-o să meargă cu el să-şi rezolve o problemă.

Băiatul a dus-o în casa unui bărbat de 40 de ani şi i-a spus să rămână câteva momente acolo, că se va întoarce repede. După ce a rămas doar cu bărbatul, adolescenta a avut parte de cea mai tragică experienţă din viaţă. Atunci şi-a dat seama că de fapt a fost lăsată gaj în contul unei datorii.

Lovită cu bestialitate

Gazda fetei a început s-o pipăie, s-o forţeze să întreţină relaţii sexuale, dar adolescenta a refuzat. Pentru că intenţiile bărbatului au fost respinse vehement, acesta a înnebunit de furie şi a snopit-o în bătaie. Fata a reuşit să fugă, într-un moment de neatenţie a agresorului, şi a ajuns acasă, desfigurată, rudele ei fiind şocate de imaginea fetei care avea faţa tumefiată.

„Dacă îl prind, îl omor. Nu poţi să faci asta unui copil. Cred că a încercat s-o violeze. Am aici bluza cu care era îmbrăcată, e plină de sânge şi e ruptă", a declarat mama fetei. „A fost lăsată gaj de un prieten la bărbatul ăsta (la agresor - n.r.). A lovit-o cu pumnii şi picioarele în cap. E desfigurată, ca într-un film de groază", a spus şi mătuşa victimei, Ana Terec.  Familia a dus-o pe tânără la medici, ea fiind internată imediat la Spitalul Judeţean din Arad.

Dezvăluiri şocante

În stare de şoc, tânăra a povestit atât familiei, cât şi poliţiştilor clipele de coşmar prin care a trecut. „A încercat să profite de mine. I-am spus că nu, l-am refuzat, iar de furie a început să mă bată. Nu-l cunosc şi nu ştiu despre cine este vorba. Băiatul care m-a lăsat în grija lui este doar un amic de-al meu, nu e iubitul meu", a povestit fata.

„S-a depus o  plângere penală, iar agresorul urmează să fie identificat. Vom afla mai multe amănunte când tânăra îşi va reveni din şoc", a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt IJP Arad.

Agresorul, dar şi amicul fetei sunt de negăsit acum. „Avem un cerc de suspecţi dar vinovaţii nu au fost încă prinşi. Continuăm ancheta şi sunt audiate zeci de persoane din anturajul adolescentei", a adăugat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt la IPJ Arad. În funcţie de numărul de zile de spitalizare, agresorul riscă între patru luni şi trei ani pentru tentativă de viol, loviri şi alte violenţe. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite