Arabia Saudită: Un pedofil va fi decapitat şi crucificat pentru cinci violuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pedofil din Arabia Saudită urmează să fie decapitat şi crucificat după ce a violat cinci copii şi după ce a lăasat pe unul dintre aceştia să moară în deşert, anunţă Daily Mail în ediţia sa electronică de miercuri.

O curte de apel din Riyadh a aprobat condamnarea la moarte, pronunţată în luna iunie, de către judecătorii care au ales să acorde această sentinţă bărbatului în vârstă de 22 de ani. „Crimele sale sunt odioase şi pedeapsa va fi una pe măsură”, declara, la începutul procesului, un purtător de cuvânt al curţii de apel.

Citiţi şi:


Violatorul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost arestat în urmă cu câteva luni, în momentul în care bărbatul a încercat să profite de un băiat, oferindu-i o plimbare de acasă la şcoală. Elevul, în vârstă de şapte ani, a scăpat nevătămat, acesta având o mare contribuţie la identificarea criminalului.

  • Copiii ucişi aveau între trei şi şapte ani


Victimele bărbatului condamnat la moarte au vârste cuprinse între trei şi şapte ani. Conform declaraţiilor acuzatului, acestea erau momite de criminal în maşina acestuia. Elevii erau momiţi să renunţe la şcoală contra unui prânz copios la un restaurant, după care cei mici erau urcaţi în autovehicol şi duşi în locaţii din deşert pentru a fi violaţi.

Prima investigaţie a fost lansată în momentul în care tatăul unuia dintre cei cinci băieţi decedaţi a raportat la poliţie dispariţia fiului său, în vârstă de doar trei ani. Încă de atunci s-a presupus că răpitorul este un bărbat care conduce o maşină elegantă, după cum a precizat sursa citată. La câteva zile după ce a fost reclamată dispariţia celui mic, copilul a fost găsit mort, în deşert, una din cauza decesului fiind deshidratarea.

  • Bărbatul a fost judecat de un complet format din trei magistraţi


Un complet de judecată format din trei magistraţi l-a condamnat pe inculpat la moarte, pentru „crime odioase, care au terorizat comunitatea”. Sentinţa va fi executată prin răstignire chiar în deşert. Condamnatul va fi legat de nişte grinzi de lemn şi va fi, apoi, decapitat de un spadasin profesionist, după cum anunţă cotidianul britanic.

În Arabia Saudită au fost executate 56 de persoane în acest an, în conformitate cu legislaţia în vigoare, care permite sentinţa condamnării la moarte pentru acte precum moarte prin viol, crimă, jaf armat şi trafic de droguri

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite