Târgu-Mureş: Aproximativ un miliard lei pentru Spitalul de Copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul de Copii din Târnăveni a fost reabilitat cu ajutorul autorităţilor locale dar şi a sponsorilot. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 100.000 de lei.

Campania de reabilitare a Spitalului de Copii din Târnăveni s-a desfăşurat sub sloganul „Împreună pentru sănătatea copiilor noștri”. În campanie s-au implicat atât autorităţile locale, care au contribuit cu suma de 5000 de lei, cât şi diferite societăţi comerciale.

În total s-au investit 93.089 de lei pentru reabilitarea unor saloane ale spitalului și pentru achiziționarea de mobilier dar și aparatură medicală.

Sponsorizările și donațiile primite au constat în materiale de construcție, uși termpan, mobilier dar și forță de muncă. Aportul unității spitalicești din venituri proprii a fost de 6800 de lei, bani cu care s-au achiziționat materialele necesare pentru un salon și camera de joacă.

Din fondul de dezvoltare al spitalului a fost achiziționat un ecograf în valoare de 49.000 de lei. În urma campaniei au fost efectuate lucrări de zugrăvire şi montare de parchet în sala de mese, de aşteptare şi în cea de ecograf, s-au amenajat unele băi, s-au montat două uşi termopane în sala de consulaţii şi mobilier cu mese şi scaune în sala de mese.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite