Aparentul zbor cu balonul al unui copil american, o farsă publicitară a părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparentul zbor cu balonul al unui copil american, o farsă publicitară a părinţilor
Aparentul zbor cu balonul al unui copil american, o farsă publicitară a părinţilor

Zborul în derivă a unui balon cu helium în formă de OZN, despre care milioane de americani au crezut joi că ar avea la bord un copil de şase ani, nu a fost decât o farsă publicitară a părinţilor, destinată promovării unui reality-show, a informat poliţia duminică.


Mai citeşte şi:


"S-a stabilit că a fost vorba de o farsă", a declarat în cadrul unei conferinţe de presă şeriful comitatului Larimer, Jim Alderden.

"Credem că deţinem în acest stadiu dovada că este vorba despre o mişcare publicitară menită să promoveze membrii familiei Heene în vederea unui eventual reality-show, a adăugat el.

Poliţia a anunţat încă de sâmbătă că se pregăteşte să depună plângere împotriva unora din membrii acestei familii implicate în această farsă.

Şeriful Jim Alderden a precizat că toţi cei trei băieţi ai familiei Heene ştiau de farsa de joi, dar că ei nu pot fi puşi sub acuzare din cauza vârstei. Cel mai mare dintre fraţi are vârsta de zece ani.

Părinţii lor riscă însă să fie condamnaţi la şase ani de închisoare şi o amendă de 500.000 de dolari fiecare.

Capul familiei Heene, inventator şi vânător de tornade, şi familia sa au apărut de două ori la reality-showul produs de ABC, "Schimb de mame".

Joi, zeci de milioane de americani au urmărit imaginile cu un balon experimental plutind în derivă în statul Colorado, despre care existau informaţii că ar avea la bord un copil de şase ani.

Când însă balonul a aterizat pe un câmp după circa două ore, copilul nu se afla la bord. Ulterior, după ce s-a declanşat o veritabilă căutare la sol a acestuia, s-a descoperit că minorul de şase ani se aflase tot timpul acasă, ascuns în podul garajului, notează Agerpres.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite