Aparatul foto poate deveni ghid turistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participanţii vor fi premiaţi de autorităţi, care, la sfârşitul competiţiei, vor dispune de o arhivă impresionantă.

Consiliul Judeţean, Centrul Cultural Judeţean şi Foto Club Arad organizează, pentru prima dată la Arad, Salonul Internaţional de Fotografie Turistică „AR-TUR”, cu scopul de a valorifica şi promova turismul judeţului.
Evenimentul este o invitaţie lansată artiştilor fotografi din judeţ, din ţară şi nu numai, de a-şi folosi obiectivul pe post de promotor al frumuseţilor naturale din Arad. Salonul Internaţional de Fotografie Turistică – AR-TUR este împărţit în două etape. Concursul tematic cu premii va avea loc în perioada 23 – 30 martie, iar vernisajul Salonului Internaţional de Fotografie Turistică va inaugura expoziţia în 3 aprilie. „Ne dorim o competiţie deschisă, la care să participe toţi fotografii amatori sau profesionişti cu lucrări ce au surprins imagini având ca subiect patrimoniul turistic al judeţului nostru”, a precizat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
Participanţii la Salon vor fi răsplătiţi cu premii, organizatorii oferindu-le totodată şi posibilitatea de a-şi prezenta creaţiile publicului larg.
Fotografii amatori sau profesionişti care doresc să participe la concurs trebuie să depună fotografiile pe CD sau DVD la Centrul Cultural Judeţean până în data de 23 martie.

Ne dorim o competiţie deschisă

Nicolae Ioţcu
preşedintele CJA

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite