Apa de la robinete, pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa de la robinete, pe stradă
Apa de la robinete, pe stradă

Sute de familii de pe Brâncoveanu au rămas pe uscat din cauza unei conducte vechi

Strada Constantin Brâncoveanu a fost inundată. Apa a ajuns chiar până la intrarea în blocurile din zonă. Şoferii au fost nevoiţi să meargă cu maşina prin apa care depăşea 50 de centimetri adâncime. Unii mai puţin norocoşi şi-au pierdut numărul de la maşină chiar în baltă.

„Am încercat să trec dintr-o parte în alta, iar, la un moment dat, numărul maşinii a fost luat de apă. Acum trebuie să aştept să se cureţe zona şi să îmi caut tăbliţa. Nu este normal ca într-un oraş cum este Craiova să aibă loc frecvent astfel de defecţiuni. Nu numai aici conducta s-a spart, în toate cartierele aud că au loc astfel de probleme o dată la câteva zile“, a spus supărată Maria Goanţă.

„Nu ştim cât va dura până vom remedia situaţia“

Angajaţii Companiei de Apă Craiova au intervenit cu două maşini pentru a putea trage apa de pe stradă. „Am fost anunţati că o conductă de apă s-a spart pe strada Constantin Brâncoveanu. Nu ştim cât va dura până vom remedia situaţia. Cert este că oamenii din zonă nu vor avea apă rece la robinet. Pierderile de apă vor fi suportate de noi“, a spus Mihaela Chiriţescu, purtător de cuvânt în cadrul Companiei de Apă Oltenia.

Oamenii din zonă a trebuit să facă adevărate slalomuri pentru a putea ajunge acasă. Unii au trecut chiar prin baltă, fără să le pese că vor ajunge cu pantalonii uzi.„Ce să fac, dacă nu am pe unde să trec? Nu este pentru prima dată când la noi aici în zonă se sparge o conductă. Noi nu avem nicio putere. Dacă ne plângem, rezolvăm ceva? Asta este, să vedeţi luna viitoare cât ne umflă factura! Doar nu o să iasă Compania de Apă în pierdere, să fim serioşi“, a spus Ion Grădinaru, locuitor în cartierul Craioviţa Nouă.

Compania de Apă Oltenia a alocat câteva miliarde de lei vechi pentru înlocuirea vanelor de apă din Craiova, care sunt folosite de zeci de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite