Apa uşoară, leacul bolilor grele precum cancerul - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internă scrie despre beneficiile apei sărăcite în deuteriu, planul anticriză al lui Băsescu şi avioanele oferite de suedezi. Printre alte subiecte, citiţi ce ne aşteaptă dacă o da în bară Guvernul şi câţi bugetari crede FMI că  trebuie concediaţi.

Apa uşoară, leacul bolilor grele precum cancerul

Apa sărăcită în deuteriu alungă cancerul, face să dispară psoriazisul şi întinereşte pielea, informează Jurnalul Naţional. Alina avea 13 ani când a ajuns la doctorul Nicola Trăilă. De doi ani, pielea ei era măcinată de cancer. Radiaţiile, curele cu citostatice o transformaseră într-o legumă şi-i atacau şi alte organe. În paralel cu tratamentul medicamentos, fata a început să bea în fiecare zi un soi de apă "cu gust şi care te face imediat să te simţi revigorat", după cum spune directorul Institutului de criogenie şi separări izotopice din Râmnicu-Vâlcea, Ioan Ştefănescu.

Băsescu îi face temele lui Boc: „Intervin pentru că voi aţi eşuat”

Într-o întâlnire doar cu miniştrii şi parlamentarii puterii, preşedintele şi-a expus ieri planul anticriză, după ce l-a declarat drept „un eşec” pe cel al guvernului Boc I. Vlădescu a aţipit, scrie EVZ. Într-o discuţie cu uşile închise, Băsescu a picat, practic, guvernul Boc la primul test anticriză şi a anunţat cum ar urma să se pună în practică, cu aceiaşi miniştri, planul său anticriză.

Suedezii de la Gripen oferă României avioane noi la acelaşi preţ cu avioanele vechi ale americanilor

Reprezentanţii guvernului Suediei au fost invitaţi la Comisia de Apărare a Senatului României, pentru a prezenta oferta Suediei de 24 avioane Gripen noi, la acelaşi preţ (1,3 miliarde USD), cât cel cerut de SUA pentru 24 de avioane F-16 second hand. Oferta guvernului Suediei ţine cont de situaţia economică dificilă a României şi de lipsa de resurse financiare, scrie Cotidianul.

Concluziile FMI: Trebuie daţi afară 250.000 de bugetari

După două săptămâni de negocieri cu autorităţile române, misiunea FMI a prezentat ieri concluziile. Una dintre ele, poate cea mai importantă, este că în viitorul apropiat vor avea loc noi disponbilizări în sectorul bugetar. Aceasta este a doua veste proastă pentru angajaţii la stat în mai puţin de o săptămână, după ce joia trecută şeful statului a anunţat că salariile le vor fi micşorate cu 25%, scrie Gândul.

Ce ne aşteaptă dacă Guvernul o dă în bară

Datoria publică a României are nevoie de numai doi ani pentru a se dubla, potrivit scenariilor guvernamentale. Asta înseamnă că, în lipsa tăierilor de cheltuieli, în 2012 putem ajunge în situaţia Irlandei, iar în 2014 în a Greciei, scrie România Liberă. Deşi Guvernul se angajase în faţa FMI să taie cheltuielile administraţiei, instituţii guvernamentale şi companii de stat au cumpărat, în primele patru luni ale anului, maşini, laptopuri şi telefoane mobile de peste 100 milioane euro.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite