Antonescu: O asemenea batjocură şi umilinţă a Armatei nu s-a mai petrecut în istoria României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu este de părere că restabilirea lucrurilor în favoarea pensionarilor militari va fi posibilă atunci când în Guvern se va regăsi şi PNL, el adăugând că o asemenea batjocură a instituţiei Armatei nu s-a mai petrecut niciodată în istoria României.

Liderul PNL a spus că este adusă o mare jignire pensionarilor militari care au ajuns să pândească orice spune şeful statului prin "dosul unui supermarket".

"O asemenea batjocură, umilinţă şi degradare a Armatei nu s-a mai petrecut niciodată, nici sub Carol al II-lea, nici sub comunişti", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Liderul PNL a adăugat că, "indiferent cum calculează contabilii domnului Băsescu, primul guvern în care va fi şi PNL va restabili lucrurile în favoarea pensionarilor, aşa cum au fost înainte".

"Dacă Boc sau Băsescu ne pot da exemplul altei ţări, în care armata să fie tratată în acest fel, atunci eu retrag tot ce am spus", a declarat Antonescu.

Antonescu a mai spus că Emil Boc nu mai poate fi oprit din recalculări, dar că trebuie să existe cineva care să o facă. "Cheia e la Băsescu, dar se pare că domnul Băsescu a înghiţit cheia", a adăugat Crin Antonescu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite