Antenă GSM demolată de instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O antenă GSM aparţinând Orange România, montată în curtea unei bătrâne din Buzău,  a fost demolată, în urma unei sentinţe judecătoreşti. Motivul demolării: operatorul de

O antenă GSM aparţinând Orange România, montată în curtea unei bătrâne din Buzău,  a fost demolată, în urma unei sentinţe judecătoreşti.

Motivul demolării: operatorul de telefonie mobilă nu a cerut acordul vecinilor pentru instalarea antenei. Trei localnici din Livada Mică, comuna Greabănu- Buzău, Dumitra Barbu, Milicu Leu şi Costel Stanciu s-au plâns judecătorilor că Orange nu le-a cerut acordul pentru instalarea antenei.

Conferenţiar doctor Costel Stanciu este profesor la Academia de Studii Economice şi preşedinte al Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor.

Reprezentanţii Orange România au arătat ieri pentru Hotnews că la baza deciziei de anulare a autorizaţiei de construcţie nu au stat motive legate de preocuparea pentru viaţa sau sănătatea oamenilor.

Compania susţine că a pus la dispoziţia Primăriei Greabănu toate actele solicitate de aceasta. „Astfel nu ne poate fi imputat un eventual viciu în eliberarea autorizaţiei”, au susţinut reprezentanţii companiei de telefonie mobilă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite