VIDEO Anonymous atacă din nou România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anonymous
Anonymous

Grupul de hackeri Anonymous a reuşit să spargă site-ul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică, provocând scurgeri informaţionale din aproximativ 2.000 de fişiere confidenţiale.

" Pe parcursul a două zile, am dus o bătălie pe mările furtunoase ale Internetului, dar am reuşit în final să câştigăm această luptă. De această dată, nava noastră a invadat Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică ( INOE), şi alte subdomenii importante, de unde a reuşit să descarce documente foarte interesante", a anunţat pe Twitter, facţiunea română a grupului Anonymous.

Potrivit grupului infracţional, datele sustrase totalizează un număr de 2.8 GB conţinând 1.810 fişiere în 297 de foldere.

De asemenea, Anonymous a postat un link pentru descărcarea informaţiilor piratate pe site-ul său, anonops.ro.

Softpedia susţine că acţiunea grupul de hackeri de a sparge site-ul Institului este o consecinţă a faptului că instituţia cheltuie extrem de mulţi bani, iar un document făcut public din cele piratate ar indica faptul că INOE ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer.

Anterior în cursul săptămânii, grupul care operează sub numele AnonOpsRomania a anunţat că a obţinut numele a peste 700 de agenţi activi şi 2.500 de agenţi inactivi ai Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

De asemenea, cu ceva vreme în urmă grupul a anunţat că a piratat baza de date a Institutului Naţional pentru Fizică şi Inginerie, potrivit site-ului ibtimes.com.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite