Angela Ciochină se simte mai bine doar fizic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angela Ciochină (55 de ani), fostă solistă de succes a anilor ’80, este internată în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Neamţ.

Aici urmează tratamentul pentru vindecarea rănilor, dar şi cel pentru afecţiunea neurologică de care suferă. „Este conştientă, dar mai puţin cooperantă. Îşi urmează tratamentul şi va mai rămâne o perioadă sub supravegherea noastră", a declarat doctorul Sorin Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.

În opinia medicilor, pacienta va mai rămâne internată cel puţin două săptămâni. Specialiştii susţin că rănile suferite după perioada lungă în care a zăcut în patul casei de la Urecheni sunt în curs de vindecare, dar sunt rezervaţi în privinţa refacerii complete a cântăreţei. „Afecţiunea neurologică de care suferă probabil că va lăsa sechele", a precizat Alexandru Juncu, doctor chirurg. Diagnosticul de internare al artistei a fost neuroencefalopatie toxică, o afecţiune care apare pe fond psihic.

În acest timp, rudele venite de la Iaşi au început lucrările de igienizare şi reparaţiile la casa de la Urecheni. Gheorghe şi Georgeta Sava, unchiul şi mătuşa Angelei, au tocmit meşteri care să văruiască din nou încăperea în care locuia artista. „Era o mizerie de nedescris. Au fost răzuiţi pereţii, am dezinfectat şi dăm cu var", a spus mătuşa Angelei. Gheorghe Sava va cere autorităţilor locale să angajeze o femeie care să aibă grijă în permanenţă de artistă. „Un om care nu se poate mişca din pat are nevoie de îngrijire 24 de ore din 24, nu doar două ore pe zi", a mai precizat Gheorghe Sava.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite