Germania: Angajaţii Air Berlin au scris greşit numele companiei pe un avion!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion al companiei low-cost Air Berlin are scris, pe unul din motoare, numele firmei cu dublu r, ceea ce ar putea cauza un prejudiciu firmei, după cum informează cotidianul Bild, în ediţia sa electronică de miercuri.

Pe unul din cele două motoare al unui avion Airbus 319-112, pasagerii au putut citi „Airr Berlin”. Greşeala de tipar a fost fotografiată de un călător, pe aeroportul din Frankfurt pe Main.

Pasagerul nu a putut să înţeleagă cum s-a greşit numele companiei. „Mi se pare un lucru amuzant, mai ales că nimeni nu a observat eroare”, a comentat călătorul.

Un purtător de cuvânt al companiei low-cost Air Berlin au declarat că acest lucru s-a întâmplat în „circumstanţe excepţionale”, după ce aparatul respectiv a fost supus unei revizii totale la motorul respectiv.

„Avionul a fost reparat, iar partea din faţă a caroseriei a trebuit să fie înlocuită. Astfel, a trebuit revopsit şi logo-ul firmei noastre. Caracterele noi s-au suprapus, propbabil, peste unul din caracterele vechi de pe siglă şi a rezultat acest Airr Berlin şi nu Air Berlin, aşa cum ar fi fost corect”, a explicat oficialul.

Reprezentanţii Air Berlin au ţinut să sublinieze că nu este important acest incident minor, în care numele companiei a fost scris, „din greşeală”, cu doi de r. „Vom restabili, este adevărat numele corect pe motor, însă calitatea zborului şi ale serviciilor oferite de noi sunt mult mai importante decât acest lucru”, a mai precizat oficialul Air Berlin pentru sursa citată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite